KASKİ, Hürriyet-Hacılar hattını yeniliyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Hürriyet Mahallesi'nden Hacılar ilçesine uzanan 7 bin 700 metrelik kanalizasyon kolektör hattında yenileme çalışması başlattı.Büyükşehir...

12 Temmuz 2021 Pazartesi 13:20
KASKİ, Hürriyet-Hacılar hattını yeniliyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Hürriyet Mahallesi'nden Hacılar ilçesine uzanan 7 bin 700 metrelik kanalizasyon kolektör hattında yenileme çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, 3 milyon 845 bin 190 TL'ye mal olacak proje sayesinde bölgedeki altyapı ağının daha sağlıklı bir yapıya kavuşacağını belirtti.

KASKİ'nin yeni teknoloji kullanma ve hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarının devam ettiğini aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Kentimiz ve ilçelerimizde içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatları imalatlarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Diğer yandan ekiplerimiz yer tespiti yaparak mevcut hatlarda ekonomik ömrünü tamamlamış boruları yeni nesil malzemeler kullanarak daha sağlıklı bir yapıya kavuşturma adına çalışmalarını sürdürüyor. Hürriyet-Hacılar arasındaki kanalizasyon kolektör hattımız da bunlardan bir tanesi. Oradaki 7 bin 700 metrelik hattımızda çalışma başlattık. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak sorunsuz işleyen altyapımızı daha da güçlendirmiş olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.