KASKİ'den 2021 yılı yatırım ve koordinasyon sunumu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a 2021 yılı yatırım ve koordinasyon sunumu yapıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

04 Mayıs 2021 Salı 16:55
KASKİ'den 2021 yılı yatırım ve koordinasyon sunumu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a 2021 yılı yatırım ve koordinasyon sunumu yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan ve Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Bayar Özsoy ile KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ve üst yöneticilerin katılımıyla Belediye Meclis Salonunda 2021 Yılı Yatırım ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Talas raylı sistem hattı, yağmursuyu kısmi şebeke projesi, Bölge Hastanesi raylı sistem hattı içme suyu deplase inşaatı gibi önemli çalışmalar ve arıtma tesislerinin son durumu toplantıda masaya yatırıldı.

Toplantıda, Başkan Büyükkılıç, KASKİ ile ilgili çalışmaların dijital ortamda kayıt altına alındığı sistemin anlatıldığı sırada, vatandaşları sürpriz bir şekilde telefonla arayarak, memnuniyetlerini sordu.

Büyükkılıç, Gevher Nesibe Mahallesi'nde boru patlağı ile ilgili içme suyu arızası başvurusu yapan Fatih Akın isimli vatandaş ile telefon görüşmesi yaptı.

Görüşmede Büyükkılıç son durumu sorarken, Akın da KASKİ ekiplerinin geldiğini, arızayı tespit ettiklerini belirtti. Büyükkılıç da arızanın en kısa sürede yapılacağını ifade etti.

İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi'nde boru patlaması sonucu oluşan arıza ile ilgili başvuruda bulunan Hacı Bekir Karasu isimli vatandaşı da arayan Büyükkılıç, Karasu'nun görüşmeyi telefon şakası sanması üzerine vatandaşa görüntülü aramayı teklif etti.

Karasu ile görüntülü konuşan Büyükkılıç, vatandaşın ramazan ayını kutlayarak, su arızasının yapılıp yapılmadığını sordu.

Karasu, "Başkanım buyurun, Allah razı olsun. Arızayı bildirdikten sonra 1 saat sürmeden geldiler, arızayı çözdüler." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, KASKİ'deki çalışmaların tamamının bir planlama, programlama ve bütçeleme doğrultusunda yapıldığını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.