Kaymakam Altınpınar'dan yerel gazetelere ziyaret

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçedeki yerel gazeteleri ziyaret etti. Altınpınar, gazeteciliğin fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu...

11 Ocak 2019 Cuma 16:12
Kaymakam Altınpınar'dan yerel gazetelere ziyaret

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçedeki yerel gazeteleri ziyaret etti.

Altınpınar, gazeteciliğin fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu belirtti.

Altınpınar, "Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadır. Gazeteciler, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişerek kalkınmasına önemli katkılar sağlamakta. Görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın gününü kutluyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.