Kaymakam Erdem ve Başkan Oğuz esnafı denetledi

SİVAS (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde uygulanacak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimi, Sivas'ın Şarkışla ilçesinde başladı. Şarkışla Kaymakamı Mehmet...

06 Ağustos 2020 Perşembe 15:01
Kaymakam Erdem ve Başkan Oğuz esnafı denetledi

SİVAS (AA) - İçişleri Bakanlığınca "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde uygulanacak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimi, Sivas'ın Şarkışla ilçesinde başladı.

Şarkışla Kaymakamı Mehmet Erdem, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, esnafı ziyaret ederek maske, mesafe ve hijyen konularında dikkatli olunmasını istedi.

Daha sonra düğün yerlerini ziyaret eden protokol üyeleri, hayırlı olması temennisinde bulunarak sosyal mesafe ve maske konusunda dikkatli olunması çağrısında bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.