Kaymakam Erdoğan'ın Rehberlik Faaliyetleri Toplantısı

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Rehberlik Faaliyetleri Değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında Rehberlik Araştırma Merkezinde (RAM) görevli personel ile ilk ve ortaokullarda görev yapan rehber...

03 Ekim 2019 Perşembe 14:39
Kaymakam Erdoğan'ın Rehberlik Faaliyetleri Toplantısı

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Rehberlik Faaliyetleri Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında Rehberlik Araştırma Merkezinde (RAM) görevli personel ile ilk ve ortaokullarda görev yapan rehber öğretmenlerin katıldı.

Seyit Harun Maarif Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda okul swot analizlerinin değerlendirilmesi, bağımlılık ile ilgili çalışmalar, destek eğitimi odalarının işleyişi, Bilim ve Sanat Merkezlerine (BİLSEM) öğrenci seçimleri, okul rehberlik servislerinin sorunları ve çözüm önerileri, özel eğitime ihtiyacı olan çocuklar ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.