Kaymakam Murat'tan sağlık çalışanlarına moral ziyareti

KONYA (AA) - Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka, salgın sürecinde büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Kaymakam Murat, Karapınar Devlet Hastanesi polikliniklerinde...

29 Aralık 2020 Salı 15:33
Kaymakam Murat'tan sağlık çalışanlarına moral ziyareti

KONYA (AA) - Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka, salgın sürecinde büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Murat, Karapınar Devlet Hastanesi polikliniklerinde ve acil servisin de çalışan doktor, hemşire ve diğer personele gösterdikleri fedakarlıklardan dolayı teşekkür etti.

Murat, "Bir cephede savaşır gibi mücadele veren tüm sağlık çalışanlarını ve onların fedakarlıklarını unutmadığımızı ve yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Yeni yılınızı kutluyoruz." dedi.

Sağlık çalışanlarına, Karapınar Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Kaymakam Murat ve Belediye Başkanı Yaka, Başhekim Ertuğrul Yaralı'dan çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
SağlıkZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.