Kaymakam Nayman Ulaş'ta incelemelerde bulundu

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, ilçede çeşitli incelemelerde bulundu.Kaymakam Nayman, ilk olarak Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ve Sivas Yatırım Destek Ofisi (YDO) Koordinatörü Sinan Dündar ile birlikte ilçede yatırım yapılacak...

26 Mart 2021 Cuma 16:21
Kaymakam Nayman Ulaş'ta incelemelerde bulundu

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, ilçede çeşitli incelemelerde bulundu.

Kaymakam Nayman, ilk olarak Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ve Sivas Yatırım Destek Ofisi (YDO) Koordinatörü Sinan Dündar ile birlikte ilçede yatırım yapılacak alanları inceledi.

Nayman daha sonra makamında Damızlık ve Sığır Yetiştiriciliği Birliği Başkan Yardımcısı Sinan Durmuş ve Gemerek Belediye Meclis Üyesi Nafiz Yücedağ'ı kabul etti.

İlçedeki iş istihdamını arttırmak için iş insanlarıyla görüştüklerini belirten Nayman, "İlçemiz konum bakımından yatırıma elverişli, huzurlu bir ilçe. Üretim ve istihdam arttığında ilçemizin ekonomisine her alanda büyük katkı sağlayacak. İşsizlik sorunu ortadan kalkacak." dedi.

Anahtar Kelimeler:
IstihdamSivasUlaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.