KAYMEK'te ilk dersi Başkan Büyükkılıç verdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KAYMEK Gençlik Merkezleri 2021-2022 eğitim-öğretim döneminin ilk dersini verdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ'nin...

05 Ekim 2021 Salı 14:00
KAYMEK'te ilk dersi Başkan Büyükkılıç verdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KAYMEK Gençlik Merkezleri 2021-2022 eğitim-öğretim döneminin ilk dersini verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ'nin (KAYMEK) Gençlik Merkezleri'nde, yeni eğitim-öğretim dönemi başladı.

KAYMEK Gençlik Merkezleri 4'üncü sınıftan 11'inci sınıfa kadar olan öğrencilere akademik ders takviyeleri verirken, 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS hazırlık, 12. sınıf ve mezun grubu öğrencilere yönelik de YKS hazırlık kursları veriyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yürütülecek 2021-2022 eğitim öğretim dönemine başlayan KAYMEK'te ilk dersi Başkan Büyükkılıç verdi.

Öğrencilerden çok çalışmalarını ve fırsatları iyi değerlendirmelerini isteyen Büyükkılıç, öğrencilerle soru çözdü.

Önemli bir yarışın içerisinde olan öğrencilere nasihatlerde bulunun ve öğrencilere hediye ettiği kaynak kitaplardan sorular da soran Büyükkılıç'ın kimi zaman tahtanın başına geçerek soru çözümünü anlatması renkli görüntüler oluşturdu.

Büyükkılıç, KAYMEK'in Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) tarafından kursiyerler için online düzenlenen kursa da çat kapı ziyarette bulundu.

Büyükkılıç, canlı yayında sorduğu sorulara doğru cevap veren İlayda Akkuş ile Gülcan Kengel isimli öğrencilere hediye verdi.

Amaçlarının ülkenin geleceği olan gençlerin öz güven içerisinde ülkesine, ailesine, kendisine yararlı ve içine sinecek bir bölümü kazanmasına destek olmak olduğunu anlatan Büyükkılıç, yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Öğrenciler de Başkan Büyükkılıç'a kendilerine bu imkanları sağladıkları için teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.