Kayseri Bilim Merkezi, yaz kampı düzenleyecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Bilim Merkezi yaz kampı düzenleyecek.Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)...

06 Temmuz 2022 Çarşamba 13:44
Kayseri Bilim Merkezi, yaz kampı düzenleyecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Bilim Merkezi yaz kampı düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) destekli merkezlerden olan Kayseri Bilim Merkezi yaz kampı programı gerçekleştiriyor.

Öğrencilerin yararlanabileceği, 4 ayrı program kapsamında gerçekleşecek ve her bir programı 20 kişiyle sınırlı kamptan, 8-10 ve 11-13 yaş arası çocuklar faydalanabilecek.

Program kapsamında çocuklar, tanışma, drama, scratch ile kodluyorum, doğayı keşfediyorum, güneş dünya ay modeli, maddelerin kimyası, tasarım atölyesi, oryantiring, fen ve kimya deneyleri gibi etkinliklere katılacak.

Kayseri Bilim Merkezi'ne yapılacak kayıt başvuruları 19 Temmuz'da başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.