Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ile görüştü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan, Sarız, Felahiye, Özvatan ve Sarıoğlan belediye başkanları ile ayrı ayrı görüştü.Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç,16...

30 Nisan 2021 Cuma 14:01
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ile görüştü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan, Sarız, Felahiye, Özvatan ve Sarıoğlan belediye başkanları ile ayrı ayrı görüştü.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç,16 ilçede yapılması planlanan projeler kapsamında Bünyan Belediye Başkan Özkan Altun, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ı ağırladı.

Başkanlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ve yöneticilerin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, ilçelerde bu yıl yapılması planlanan projeler ile sokağa çıkma kısıtlamasında alınan tedbirler görüşüldü.

Büyükkılıç, yaptığı konuşmada, salgın sürecinde esnaf, çalışan ve vatandaşların mağduriyetlerini gidermek adına da gerekli fedakarlıkları sürdürdüklerini, amaçlarının şehir ve ilçelerde yaşayan vatandaşların memnuniyetini sağlamak, onların elinden tutmak ve bu süreci hep beraber atlatmaya gayret etmek olduğunu ifade etti.

Büyükkılıç, ilçe başkanlarının ziyaretlerinde hem salgın sürecine özgü değerlendirmeler hem de devam eden projelerle ilgili 2021 yılında mazeret üretmeksizin yapılacak çalışmaların gözden geçirildiğini aktardı.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan da Büyükkılıç’a ilçelere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerde ilçe heyetlerinin yanı sıra Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Bayar Özsoy ile KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir de hazır bulundu.

Büyükkılıç, daha önce Pınarbaşı, Hacılar, İncesu, Develi, Yahyalı, Yeşilhisar, Tomarza ve Akkışla belediye başkanları ile görüşmüştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.