Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2 yılda 146 bin öğrenciye çorba ikram etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin, "sıcak çorba" hizmetinin 2 yılda 146 bin 810 öğrenciye ulaştığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentteki üniversitelerde eğitim gören öğrenciler ile Büyükşehir...

31 Mayıs 2022 Salı 12:00
Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2 yılda 146 bin öğrenciye çorba ikram etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin, "sıcak çorba" hizmetinin 2 yılda 146 bin 810 öğrenciye ulaştığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentteki üniversitelerde eğitim gören öğrenciler ile Büyükşehir Belediyesine bağlı kütüphanelerden faydalanan öğrencilere çorba ikramında bulunuyor.

Bu kapsamda, 2021 yılında 48 bin 200, bu yıl ise 98 bin 610 öğrenciye çorba ikramında bulunuldu.

Öğrencilere her fırsatta destek olmaya çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ücretsiz çamaşır yıkama merkezi projesini de hayata geçirmişti.

Öte yandan, Başkan Büyükkılıç'ın talimatıyla açılan kütüphanelerde de öğrenciler kitapla buluşturuluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.