Kayseri Büyükşehir Belediyesi 3 bin 200 küçükbaş hayvan dağıtacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, "Koyunlar Artıyor, Meralar Şenleniyor" projesi kapsamında 3 bin 200 küçükbaş hayvan dağıtacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, İl Tarım...

24 Mayıs 2022 Salı 16:16
Kayseri Büyükşehir Belediyesi 3 bin 200 küçükbaş hayvan dağıtacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, "Koyunlar Artıyor, Meralar Şenleniyor" projesi kapsamında 3 bin 200 küçükbaş hayvan dağıtacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde 16 ilçede 160 aileye toplam 3 bin 200 küçükbaş hayvan dağıtımı için kuralarını tamamladıklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak şehir ve ülke ekonomisine alın teri ve emekleri ile paha biçilmez bir katkı sunan çiftçilerin, üreticilerin daima destekçisi olacaklarını vurgulayan Büyükkılıç, şunları kaydetti

"Üretim bizim için en büyük güç, en etkin kalkınma hamlesidir. Her alanda üretimi önemsiyoruz. Tarım ve hayvancılık noktasındaki üretimi ise hayati olarak görüyoruz. Bugüne kadar çiftçimize ve üreticimize destek olmak, onların yanında yer almak adına var gücümüzle çalıştık. Bundan sonrasında ise inşallah daha fazla gayret göstereceğiz. Bu konuda attığımız her adım bir öncekinden daha büyük olmalı dedik ve 2021 yılında 1100 adet olan koyun desteğimizi bu yıl 3 bin 200'e çıkardık. Üreticilerimize hayırlı olsun, bol ve bereketli olsun."

Proje kapsamında 16 ilçede 1914 müracaat arasından kura ile belirlenen 160 aileye, 3 bin 200 adet küçükbaş hayvan yarın düzenlenecek törenle dağıtılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.