Kayseri Büyükşehir Belediyesi 3 eseri daha envanterine kazandırdı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi üç eseri daha envanterine ekledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde basımı yapılan "Sebzecilik ve...

16 Ağustos 2022 Salı 14:38
Kayseri Büyükşehir Belediyesi 3 eseri daha envanterine kazandırdı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi üç eseri daha envanterine ekledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde basımı yapılan "Sebzecilik ve Doğal Üretim El Kitabı" ile "Muhsin İlyas Subaşı Bütün Şiirleri" ve kaynak kitap niteliğindeki iki ciltlik "Kayseri Araştırmaları Tarihi" eserleri de şehre kazandırıldı.

Başkanlık dönemi içerisinde şehre kazandırdığı 36 eserine ek üç eseri daha ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, toplam 39 kitabı Kayserili ve Kayseri'yi merak eden okurlarının hizmetine sundu.

Kayserili araştırmacı yazar Mehmet Çayırdağ'ın kaleme aldığı "Kayseri Araştırmaları Tarihi" kitabında kadim kent Kayseri'nin tarihini anlatılıyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.