Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Koramaz Vadisi'ne gezi düzenledi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Koramaz Vadisi'ne gezi düzenlendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 300 kişinin katıldığı gezide, Kayseri...

29 Mayıs 2022 Pazar 17:56
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Koramaz Vadisi'ne gezi düzenledi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Koramaz Vadisi'ne gezi düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 300 kişinin katıldığı gezide, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Müzeler ve Tarihi Yapılar Şube Müdürü Fehmi Gündüz rehberliğinde Ağırnas Yeraltı Şehri ve tarihi Mimar Sinan Evi de ziyaret edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Meclisi Başkanı Ramazan Eren, "Hem tarihi hem de kültürel zenginlikler şehri olan Kayserimizi gençlerimize tanıtmaktan ve bu kıymetli güzelliklere bizzat şahit olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şehrimizi keşfetmek ve öğrenci olarak misafir ettiğimiz gençlerimizin Kayseri'yi tanıyarak buradan mutlu olarak ayrılmalarını sağlamak için çabalıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.