Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde 54 madde karara bağlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin mart ayı olağan meclis toplantısında 54 gündem maddesi karara bağladı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri...

08 Mart 2021 Pazartesi 17:07
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde 54 madde karara bağlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin mart ayı olağan meclis toplantısında 54 gündem maddesi karara bağladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yapılan toplantı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleştirildi.

Savruk, meclisin açılışında yaptığı konuşmada helikopter kazasında şehit olan askerleri rahmetle yad ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

Savruk, Büyükşehir Belediye Meclisi adına tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kutladı.

Komisyonlarda görüşülerek meclise getirilen konuların ele alındığı toplantıda, 35 asıl, 19 ek gündem maddesi müzakere edildi ve karara bağlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.