Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaz spor okullarında 10 bin öğrenci eğitim aldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaz dönemi spor okullarında 10 bine yakın öğrenciye eğitim verildiğini belirtti.Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından...

26 Ağustos 2021 Perşembe 14:56
Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaz spor okullarında 10 bin öğrenci eğitim aldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaz dönemi spor okullarında 10 bine yakın öğrenciye eğitim verildiğini belirtti.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından 13 tesis ve 9 parkta düzenlenen spor okullarında, 13 branşta eğitim verildiğini belirtti.

Yoğun katılımın olduğu yaz dönemi spor okullarında öğrencilerin eğitim alırken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirdiklerini ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Yerel yönetimler olarak gençliğimizi önemsiyoruz. Gelecek neslin eğitimli, başarılı, sağlıklı olması için her türlü imkanı hazırlıyoruz. Biliyorsunuz pandemi dolayısıyla evlere kapandık. Herkes kadar çocuklarımız da bu durumdan oldukça sıkıldı. Açtığımız spor okulları ile onların yaz tatillerini daha verimli geçirmelerine katkı sağladık. Çocuklarımız yaz dönemi spor okullarında birbirinden farklı kurslarla sevdikleri alanlarda yeteneklerini geliştirdiler. 10 bine yakın öğrencimize eğitim verdik. Futbol, basketbol, okçuluk, tenis, yüzme, su kayağı gibi kurslar ile spor yaşamlarının temelini oluşturmada farkındalık yaratmak istedik. Spor tesislerimizle gençlerimizin faydalanacağı alanlarda faaliyetlerimizi sürdürdük, bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.