Kayseri Büyükşehir Belediyesinden 13 ilçeye 6,5 milyon liralık ek destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 13 ilçeye toplam 6 milyon 500 bin liralık ek destek verileceğini bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, meclis toplantısında,...

14 Haziran 2022 Salı 10:14
Kayseri Büyükşehir Belediyesinden 13 ilçeye 6,5 milyon liralık ek destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 13 ilçeye toplam 6 milyon 500 bin liralık ek destek verileceğini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, meclis toplantısında, Felahiye Belediyesi ve Yahyalı Belediyesine ek bütçe verilmesi talebinin görüşülmesi esnasında, Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez ilçeler hariç her bir ilçeye 500 bin lira ek bütçe verilmesini önerdi.

Büyükkılıç, önerinin kabul edildiğini belirterek, "Merkez ilçeler hariç her birine 500 bin lira destek vereceğiz. Olmadı, bunun karşılığında ek bir hizmet sunacağız." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BelediyeKayseriEk Bütçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.