Kayseri Büyükşehir Belediyesine proje ödülü

KAYSERİ (AA) - "Gençlik ve Yerel Yönetimler" temalı proje yarışmasında, "Kültür, Sanat, Eğitim ve Spor Faaliyetleri" dalında ödüle layık görülen Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ödünülü Başkanı Memduh Büyükkılıç,...

16 Kasım 2021 Salı 17:49
Kayseri Büyükşehir Belediyesine proje ödülü

KAYSERİ (AA) - "Gençlik ve Yerel Yönetimler" temalı proje yarışmasında, "Kültür, Sanat, Eğitim ve Spor Faaliyetleri" dalında ödüle layık görülen Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ödünülü Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’ne iştirak etti.

Konuşmaların ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışması’nda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Üç ayrı kategoride düzenlenen proje yarışmasına 148 AK Parti'li belediye 283 proje ile katılırken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi de Kültür, Sanat, Eğitim ve Spor Faaliyetleri dalında dereceye girerek ödül almayı hak kazandı.

Büyükkılıç, ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı. Ödül takdiminde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de yer aldı.

Başkan Büyükkılıç, eğitimli, nitelikli, donanımlı, ahlaklı bir nesil için gayret gösterdiklerini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden genç dostu belediye ödülünü almıştık. Bir kez daha ödül almanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz bizim için çok önemlidir. Gençlerimizin daha donanımlı olmaları için eğitime gereken desteği veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.