Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Kovid-19 tedbirleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı her alanda etkili bir mücadele verdiklerini bildirdi.Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç,...

24 Şubat 2021 Çarşamba 13:25
Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Kovid-19 tedbirleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı her alanda etkili bir mücadele verdiklerini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, salgınla mücadele kapsamında her alanda önemli tedbir aldıklarını belirtti.

Büyükkılıç, salgınla mücadele kapsamında Kayseri'de önemli çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Her alanda olduğu gibi huzurevinde de tüm önlemlerin alındığını anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Kayserimizde, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı huzurevinde 142 büyüğümüz vardı. Yaş olarak riskli olmaları bir yana, ayrıca kronik rahatsızlıkları bulunuyordu. Bu kapsamda dayanışma içerisinde yaptığımız çalışmalarla güzel sonuçlar elde ettik. Karantina kurallarına uyduk. Maalesef iki vefatımız oldu. Onlar da huzurevi içerisinde değil. İki yaşlımız dışarıya izinli gittiğinde virüsü yakınlarından almış. Huzurevinden çıkanı da belli bir izole süresi geçtikten sonra alıyorduk. Önce testlerini yaptırıyoruz. İki yaşlımız daha sonraki süreçte hastaneye yatırıldı. Hastanede vefat etti. Huzurevinde bulaş neredeyse hiç olmadı. Huzurevlerinde, Türkiye'de, yurt dışında birçok vefat duyduk. Personelimiz fedakarlığını gösterdi ve orada çalışanları da karantinaya aldık. Dua kaynağı olan büyüklerimizin de alınan önlemlerde sabırla uymaları, yakınlarının bizim bu yaklaşımımızı anlayışlı karşılamaları bizi rahatlattı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.