Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından 13 branşta düzenlenen Yaz Dönemi Spor Okulları 1. ve 2. dönem kayıtları başladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi çocuklara hem tatil...

09 Haziran 2021 Çarşamba 14:38
Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından 13 branşta düzenlenen Yaz Dönemi Spor Okulları 1. ve 2. dönem kayıtları başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi çocuklara hem tatil hem de eğitim imkanı sunan hizmetlerini her yaz olduğu gibi bu yaz da sürdürüyor.

Futbol, basketbol, okçuluk, tenis, yüzme, su kayağı gibi kursların olduğu yaz okulunda, çocuklar yaz tatilini hem sporla geçirecek hem de yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacak. Bu kapsamda birinci dönem kursları 3 Temmuz-4 Ağustos, ikinci dönem kursları ise 6 Ağustos-2 Eylül'de gerçekleştirilecek.

13 spor tesisi ve şehrin farklı bölgelerinde bulunan dokuz parkta, birbirinden farklı branşlarla çocukların hem eğlenmesini hem de yeteneklerini geliştirmesini sağlayacak kurslardan ve tesislerden çocuklar en üst seviyede yararlanacak.

Kurslara, cimnastikte 4-10, yüzmede 6-15, futbolda, basketbol, hentbol, voleybol, tenis, masa tenisi, okçuluk, tekvando ve kick boksta 7-15, su kayağında 11-15, buz pateninde 4-15 yaş grubunda olanlar katılabilecek.

Kentteki 9 parkta spor ve sosyal içerikli eğitimler de verilecek. Buna göre, Emek İnönü 1 Parkı başta olmak üzere, Beyazşehir Toki 2 Parkı, Tuna Parkı, Belsin Büyük Park , Hürriyet Elmaağaçlı Parkı, Danişment Parkı, İldem Parkı, Yeşilırmak Parkı, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda çeşitli sporlar yapılacak.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.