Kayseri JASAT ekipleri geçen yıl 16 ölümlü olayı aydınlattı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Kısım Amirliği (JASAT) tarafından 2021'de 16 ölümlü olayın çözüldüğü bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, JASAT ekipleri kasten öldürme,...

14 Ocak 2022 Cuma 16:24
Kayseri JASAT ekipleri geçen yıl 16 ölümlü olayı aydınlattı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Kısım Amirliği (JASAT) tarafından 2021'de 16 ölümlü olayın çözüldüğü bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, JASAT ekipleri kasten öldürme, trafik kazası sonucu taksirle öldürme, kasten yaralama gibi 16 olayda 22 şüpheliyi gözaltına aldı, bunlardan 11'i tutuklandı.

Başta "evden hırsızlık" olayları olmak üzere 513 faili meçhul hırsızlık olayı da JASAT tarafından aydınlatıldı. Aralarından hırsızlık şüphelileri ile çeşitli suçlardan arananların da bulunduğu 176 zanlıdan da 93'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.



Anahtar Kelimeler:
KayseriJandarmaJASAT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.