Kayseri Kalesi, "Kaleiçi Sanat Etkinlikleri"ne ev sahipliği yapacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi Kayseri Kalesi'nde "Kaleiçi Sanat Etkinlikleri" düzenlenecek.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, etkinlik, temmuz ve ağustos boyunca devam edecek.Mehteran, tiyatro,...

02 Temmuz 2021 Cuma 16:20
Kayseri Kalesi,

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi Kayseri Kalesi'nde "Kaleiçi Sanat Etkinlikleri" düzenlenecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, etkinlik, temmuz ve ağustos boyunca devam edecek.

Mehteran, tiyatro, imza günleri, konser ve müzik dinletilerinin yer alacağı etkinlikler, cuma, cumartesi ve pazar günleri saat 18.00’de Kayseri Kalesi’nde gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sanata ve sanatçıya destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kayseri'nin bir sanat şehri olması için gayretlerinin süreceğini aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Zenginlikler şehri kadim Kayseri'mizi, her alanda olduğu gibi sanat alanında da öne çıkarmakta gayretliyiz, kararlıyız. Kayseri, köklü tarihinden ve kültüründen dolayı sanat şehri olarak da anılmayı hak etmektedir, çünkü böyle bir potansiyel vardır. Biz de o potansiyeli değerlendirmekteyiz. Kayseri, turizm, sanayi, ticaret, kültür, kütüphane, müze şehri olduğu kadar sanat şehridir de. Biz de bu yolda bütün gayretimizle varız, var olacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.