Kayseri Kariyer Merkezi 2 bin 77 kişiye istihdam sağladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Kariyer Merkezi, başvuran 50 bin 930 kişiden 2 bin 77'sine istihdam sağladı.Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, iş arayan ve işveren...

24 Haziran 2022 Cuma 11:29
Kayseri Kariyer Merkezi 2 bin 77 kişiye istihdam sağladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Kariyer Merkezi, başvuran 50 bin 930 kişiden 2 bin 77'sine istihdam sağladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, iş arayan ve işveren arasında köprü kuran Kariyer Merkezi'nde aynı zamanda danışmanlık hizmeti de verildiği aktarıldı.

Merkezin toplam 8 bin 589 kişiye danışmanlık hizmeti verdiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Belediyenin istihdam ve danışmanlık kuruluşu Kayseri Kariyer Merkezi, her platformdan hedef kitledeki vatandaşlara ulaşmaya gayret gösteriyor. 2008 yılında KAYMEK Kariyer Merkezi olarak faaliyetlerine başlayan, geçtiğimiz yıl içerisinde ise Kayseri Kariyer Merkezi adı altında faaliyetlerine hız veren merkez, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Ticaret Borsası, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri Serbest Bölgesi, Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi, İncesu Organize Sanayi Bölgesi ve KAYMEK AŞ işbirliğiyle kentteki istihdama katkı sağlıyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.