Kayseri Sağlık Müdürlüğüne "Sıhhat Projesi" kapsamında 2 araç tahsis edildi

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen "Sıhhat Projesi" kapsamında Kayseri Sağlık Müdürlüğüne 2 araç daha tahsis edildi.Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, İl Sağlık Müdürü Doç....

19 Şubat 2021 Cuma 18:13
Kayseri Sağlık Müdürlüğüne

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen "Sıhhat Projesi" kapsamında Kayseri Sağlık Müdürlüğüne 2 araç daha tahsis edildi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, araçların anahtarlarını İl Sağlık Müdürlüğü bahçesindeki törende Sıhhat Projesi saha gözlemcisi Dr. Uğur Gönülalan'dan teslim aldı.

Programda konuşan Benli, "İlimizde göç sağlığı üzerine hizmet veren 3 merkezimiz var. Biri genişletilmiş göç sağlığı merkezi şeklinde, diğer iki merkez de göçmenlerin yoğun yaşadığı bölgelerde bulunmaktadır. Bu bağlamda ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın ve göçmen vatandaşlarımızın sağlık açısından bir eksiklikleri oluşmaması için bu araçlar kullanılacak." ifadelerini kullandı.

Kayseri'de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Gönülalan ise şunları kaydetti:

"Sağlık Bakanlığının Avrupa Birliği ülkeleri ile yürüttüğü Sıhhat Projesi kapsamında daha önce ambulans teslimleri ile destek vermiştik. Şimdi de mobil sağlık araçlarını teslim ettik. Burada verilen sağlık hizmetlerin esas kahramanları Kayseri Sağlık Müdürlüğünde görev yapan yetkililerimizdir. Genel toplum sağlığına yönelik bu zor dönemde çok büyük hizmetler verilmekte. Bizim de bu çorbada tuzumuz olduğu için çok mutluyuz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.