Kayseri Şehir Hastanesinden klipli Kovid-19 aşısı çağrısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şehir Hastanesince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören hastalarla hazırlanan klipte aşı çağrısı yapıldı.Hastane tarafından sosyal medyada yayımlanan klipte hem pandemi hem de yoğun bakım servislerinde yatan...

23 Eylül 2021 Perşembe 13:54
Kayseri Şehir Hastanesinden klipli Kovid-19 aşısı çağrısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şehir Hastanesince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören hastalarla hazırlanan klipte aşı çağrısı yapıldı.

Hastane tarafından sosyal medyada yayımlanan klipte hem pandemi hem de yoğun bakım servislerinde yatan hastaların görüşleri aktarıldı.

Klipte, kimi hamile kimi çocuk kimi de genç olan hastalar, çeşitli nedenlerle aşı olmadıklarını ve yaşadıkları sıkıntılardan dolayı bunun pişmanlığını yaşadıklarını dile getiriyor.

Öksürmekten konuşamayan, nefes almakta zorlanan, oksijen maskesi takılı halde kendilerini ifade etmeye çalışan hastalar, vatandaşlara aşılarını ihmal etmeme çağrısında bulunuyor.

Yoğun bakımda çalışan doktorlar da aşı zırhının yeterince kullanılmadığını, nefes almakta zorlanan hastaların ölüm korkusu yaşadığını anlatıyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.