Kayseri Şeker Genel Müdürlüğüne vekaleten İsmail Gedik atandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker'de geçen hafta boşalan Genel Müdürlük görevine vekaleten genel Müdür Yardımcısı İsmail Gedik atandı.Kayseri Şeker'den yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulunca 26 Nisan 2021'de alınan karar doğrultusunda...

26 Nisan 2021 Pazartesi 13:13
Kayseri Şeker Genel Müdürlüğüne vekaleten İsmail Gedik atandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker'de geçen hafta boşalan Genel Müdürlük görevine vekaleten genel Müdür Yardımcısı İsmail Gedik atandı.

Kayseri Şeker'den yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulunca 26 Nisan 2021'de alınan karar doğrultusunda Genel Müdürlük görevine vekaleten atanan Gedik, şirketin muhasebe ve finanstan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu.

1966 yılında Çorum'da dünyaya gelen İsmail Gedik, Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

Mali müşavir ve bağımsız denetçi olarak Türkiye'de çeşitli firmalarda görev yapan Gedik, 2014 yılında Kayseri Şeker'de muhasebe müdürü olarak göreve başladı, 2016 yılında Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.