Kayseri Şeker'de yaz kursları başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası tarafından öğrencilerin yaz tatilini daha verimli geçirmeleri amacıyla düzenlenen yaz kurslarında eğitime başlandı. Kayseri Şeker'den yapılan açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 8-14...

17 Temmuz 2018 Salı 18:57
Kayseri Şeker'de yaz kursları başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası tarafından öğrencilerin yaz tatilini daha verimli geçirmeleri amacıyla düzenlenen yaz kurslarında eğitime başlandı.

Kayseri Şeker'den yapılan açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 8-14 yaş grubuna yönelik yaz kursları düzenlendiği belirtildi.

Kursalara 300 öğrencinin kayıt yaptırdığı kaydedilen açıklamada, futbol, güreş, satranç, masa tenisi branşlarında haftada 4 gün eğitim verilecek kurslarda eğitimlerin başladığı aktarıldı.

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, kurum olarak 8 yıldır yaz okulu uygulaması yaptıklarını dile getirdi.

Türk milletine faydalı bireyler yetiştirmek için bu etkinliğe önem verdiklerini ifade eden Akay, şunları kaydetti:

"Kayseri Şeker olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaz spor okulları faaliyetimizi isteyerek, severek çok değerli hocalarımızın eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Böylece gençlerimizi geleceğe hazırlamak, yeteneklerini geliştirmeleri ve birlikte hareket etme becerisini sağlamaları açısından bu ekip ruhu anlayışı içerisinde olmalarına katkı sağlıyoruz. Gençlerimizin hem kendilerine hem ailelerine hem de büyük Türk milletine faydalı insanlar olarak yetişmeleri açısından bu etkinliğe önem veriyoruz. Bu hizmeti de herhangi bir bedel karşılığı yapmıyoruz. Sadece değerli çocuklarımıza faydalı olmak daha iyi bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak için yapıyoruz. Hocalarımız da bütün maharetlerini, yeteneklerini sergiliyorlar başarılı bir şekilde uyguluyorlar."




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.