Kayseri Şeker'den İzmir'deki depremzedelere yardım

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker, İzmir'de yaşanan depremin ardından vatandaşlara yardım eli uzattı.Kayseri Şeker'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir'de yaşanan deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Yaşanan tüm...

05 Kasım 2020 Perşembe 16:11
Kayseri Şeker'den İzmir'deki depremzedelere yardım

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker, İzmir'de yaşanan depremin ardından vatandaşlara yardım eli uzattı.

Kayseri Şeker'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir'de yaşanan deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor.

Yaşanan tüm doğal afetlerin ardından birbirine kenetlenen ülkede Kayseri Şeker de üzerine düşen görevi yerine getirerek, İzmir'deki depremzede vatandaşlar için yardım eli uzattı.

Kayseri Şeker ailesince oluşturulan bir ekiple afet bölgesine ulaşan gönüllüler, kuru bakliyattan şekere, dezenfektandan kışlık kıyafete kadar birçok yardım malzemesini depremzedelere dağıttı.

Afet bölgesinde günlük 2 bin kişilik yemek hazırlayan kurumlara, kuru gıda malzeme desteği de veren ekip, çadırları tek tek gezerek vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Depremden etkilenen vatandaşlara destek olabilmek ve acılarını paylaşabilmek adına yardım paketi hazırladıklarını ifade eden Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, her zaman ülkenin ve milletinin yanında olduklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
DepremYardımKayseri Şeker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.