Kayseri Üniversitesinden KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a fahri doktora unvanı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a fahri doktora unvanı verecek.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Tatar'a, Kayseri Üniversitesi Senatosu tarafından "Uluslararası...

25 Ocak 2022 Salı 10:07
Kayseri Üniversitesinden KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a fahri doktora unvanı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a fahri doktora unvanı verecek.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Tatar'a, Kayseri Üniversitesi Senatosu tarafından "Uluslararası Ticaret ve Lojistik" alanında tevcih edilen "Fahri Doktora" belgesi takdim edilecek.

Doktora belgesi takdiminin ardından "Mavi Vatan’da KKTC'nin Rolü" konulu konuşma yapacak Tatar, ardından Mine Kar ve Cem Kar tarafından hazırlanan "Fotoğrafları ve Kendi Sözleri ile Yaşamı; Rauf R. Denktaş Sergisi"nin de açılışını yapacak.

Sergide, KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın fotoğraf arşivindeki 50 bin fotoğraftan 250'si yer alacak.

15 Temmuz Yerleşkesi'ndeki Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikler 27 Ocak Perşembe günü saat 14.30'da başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.