Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten ziyaretler

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kentte bazı ziyaretlerde bulunup, milli sporcularla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çiçek ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye...

08 Haziran 2022 Çarşamba 13:47
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten ziyaretler

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kentte bazı ziyaretlerde bulunup, milli sporcularla bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çiçek ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Gençlik Merkezi’ni ziyaret edip burada incelemelerde bulundu.

Gençlik merkezinde yapılan faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi alan Çiçek, gençlerle sohbet etti.

Vali Çiçek, daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ile Sporcu Eğitim Merkezi’nde (SEM) milli sporcularla bir araya geldi.

Çiçek, sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağını ve destekleyeceğini belirterek, "Sizler bizim için değerlisiniz. Pırıl pırıl yüzünüzü görmek, memlekete karşı çalışma azmimizi artırıyor. İnşallah Kayseri'de çalıştığım süre içerisinde sizlerin başarılarınız ve şanlı Türk bayrağımızı göndere çektirdiğiniz günlere şahit oluruz." ifadelerini kullandı.

Çiçek, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.