Kayseri Valisi Şehmus Günaydın'dan Kurban Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Günaydın, mesajında, huzurun, bereketin, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı müstesna günlerden birisi olan mübarek...

18 Temmuz 2021 Pazar 17:06
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın'dan Kurban Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günaydın, mesajında, huzurun, bereketin, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı müstesna günlerden birisi olan mübarek Kurban Bayramı'na erişmenin mutluluğunun hep birlikte yaşandığını bildirdi.

Bayramların, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutan, toplumsal birliğe katkı sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin en üst seviyede yaşandığı, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı günler olduğunu vurgulayan Günaydın, "Milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için büyük fedakarlıklarda bulunmuş çok kıymetli şehit ailelerimizi ve kahraman gazilerimizi böylesine anlamlı günlerde ve her zaman hatırlamak, ayrıca hasta ve yardıma ihtiyacı olanları hatırlamak ve onlara karşı görevlerimizi yerine getirmek büyük önem taşımaktadır. Kayseri’miz sevinçte, tasada tek vücut olabilen, kardeşçe ve hoşgörüyle yaşayabilen bir toplumdur." ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı'nın huzur içerisinde geçirilmesi için her türlü tedbir alındığını aktaran Günaydın, şunları kaydetti:

"Emniyet ve jandarma teşkilatımız, sağlık ve itfaiye ekiplerimiz ile diğer ilgililer her zaman olduğu gibi bayram süresince de görevlerinin başında, sizlerin hizmetinde olacaklardır. Bayram süresince de, temizlik-maske ve mesafe kurallarına uymamız, aşı sıramız geldiğinde hemen aşımızı yaptırmamız pandemi ile mücadelede bizlere büyük güç verecektir. Her günümüzün bayram sevinci içerisinde geçmesi, nice bayramların hep birlikte yaşanması dileğiyle, bayram süresince görevi başında olan tüm çalışanlarımıza başarılar diler, bütün şehit ailelerimizin ve gazilerimizin, Kayserili hemşehrilerimizin, ilimizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın, basın mensuplarımızın Mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik eder, bayramımızın ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlara vesile olması temennisiyle, sevgi ve saygılar sunarım."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.