Kayseri Valisi Şehmus Günaydın'dan yeni yıl mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Günaydın mesajında, bir yılı daha geride bırakarak büyük umutlarla yeni bir yıla daha girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Yeni...

31 Aralık 2021 Cuma 13:01
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın'dan yeni yıl mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Günaydın mesajında, bir yılı daha geride bırakarak büyük umutlarla yeni bir yıla daha girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yeni yılın sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni eden Günaydın, şunları kaydetti:

"Her yeni yıl başarının, güzelliklerin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda beklentilerimizin olduğu bir yıldır. Kayseri'mizde bir bütün olarak siyasetçilerimiz, belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, çalışma arkadaşlarımız, basın mensuplarımız ve çok değerli Kayserili hemşerilerimiz ile birlikte başta sanayi olmak üzere eğitim, turizm, tarım, sağlık, ulaşım ve bir çok alanda önemli ve başarılı çalışmalar gerçekleştirildi. 2022 yılında da, tarihimizden aldığımız gücü ve edindiğimiz tecrübeleri, sürekli değişen, gelişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirdiğimizde, ülkemiz ve ilimiz için başarılı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum."  





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.