Kayseri zabıtasından fahiş fiyat denetimi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gıda ürünlerine yönelik fahiş fiyat denetimi yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler, iş yerlerinde, marketlerde, AVM'lerde...

30 Ocak 2021 Cumartesi 14:07
Kayseri zabıtasından fahiş fiyat denetimi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gıda ürünlerine yönelik fahiş fiyat denetimi yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler, iş yerlerinde, marketlerde, AVM'lerde ürünlerin fahiş fiyattan satılabilmesinin önüne geçebilmek ve vatandaşların mağduriyetini önlemek amacıyla fiyat ve etiket denetimi gerçekleştirdi.

Marketlerde fiyat, etiket ve reyon-kasa fiyat çıkışı kontrol edilirken, evrakları eksik olan, fiyat etiketleri bulunmayan, reyon ve kasa fiyatları farklı olan iş yerlerine tutanak tutuldu.

Ekipler ayrıca ürünlerin son kullanım tarihlerini kontrol edip, hijyen denetimi de yaptı.

Anahtar Kelimeler:
ZabıtaKayseriDenetim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.