Kayseri'de 11 mahallede planlı su kesintisi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, 23 Kasım'da Melikgazi ve Kocasinan ilçesi sınırları içerisinde bulunan 11 mahallede planlı su kesintisi uygulanacağı bildirildi.KASKİ'den...

20 Kasım 2020 Cuma 15:13
Kayseri'de 11 mahallede planlı su kesintisi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, 23 Kasım'da Melikgazi ve Kocasinan ilçesi sınırları içerisinde bulunan 11 mahallede planlı su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

KASKİ'den yapılan yazılı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Aşık Veysel Bulvarı üzerindeki yapımını gerçekleştireceği (U) alt geçitlerin projesi kapsamında, mevcut içme suyu hattının deplasesi (yer değiştirme) için Uzay Caddesi ile Aşık Veysel Bulvarı kesişiminde çelik içme suyu borusunun bağlantısının yapılacağı, bu nedenle su kesintisi yaşanacağı belirtildi.

Açıklamada, yapılan bu çalışma ile Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt, Köşk, Gültepe, Kılıçaslan, Alparslan ve Germir mahallerinde, Kocasinan ilçesinde Fevzi Çakmak, Mimarsinan, Erciyesevler, Uğurevler ve Yıldızevler mahallelerinde 23 Kasım pazartesi günü 08.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacağı ifade edildi.

KASKİ yetkilileri, bu bölgede ikamet eden vatandaşların su kesintisinden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları uyarısında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.