Kayseri'de "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi" açıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda açılan "15...

15 Temmuz 2022 Cuma 12:10
Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda açılan "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi"nde, darbe girişimi gecesinde yaşanan olaylara ilişkin fotoğraflar sergilendi.

15 Temmuz darbe girişiminde özellikle Ankara, İstanbul ve İzmir'de yaşanan olayların objektiflere yansıyan kesitlerinden oluşan sergiyi vatandaşlar 4 gün boyunca ziyaret edebilecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürü Mehmet Uğurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz etkinliği ile ilgili koordinasyonun Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca yapıldığını, kendilerinin de bölgelerinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kayseri'nin de içerisinde bulunduğu 14 ilde bu fotoğraf sergisinin açıldığını belirten Uğurlu, "Hain darbe girişimini unutmamak, unutturmamak adına birçok etkinlik ve anma programları icra ediliyor. Sergide özellikle Ankara, İstanbul ve İzmir gibi illerde hain darbe girişimiyle ilgili fotoğraflar sergileniyor. Vatandaşlarımızın 4 gün boyunca burasını gezerek hain darbe girişimini hafızalarında canlı tutacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.