Kayseri'de 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de iş yerleri ile kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alının 3 zanlı tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pınarbaşı ve Bünyan ilçelerinde 22 Mart'ta iş yerleri...

25 Mart 2022 Cuma 16:13
Kayseri'de 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de iş yerleri ile kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alının 3 zanlı tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pınarbaşı ve Bünyan ilçelerinde 22 Mart'ta iş yerleri ile kamu kurum ve kuruluşlarında meydana gelen 5 hırsızlık olayıyla ilgili yürüttükleri çalışmada, kimlikleri belirlenen 3 şüphelinin yakalanması için belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Pınarbaşı ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de katıldığı operasyonda yakalanan S.V, A.U. ve F.K, işlemlerinin ardından sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.