Kayseri'de 9 mahalle, muhtarlık seçimi için pazar günü sandığa gidecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 9 mahallede çeşitli nedenlerle düşen muhtarlıklar için pazar günü sandık başına gidilecek.Kentte, 6 Haziran Pazar günü muhtarlık görevi sırasında vefat eden, görevden alınan ve istifa eden bölgelerde muhtarlık...

04 Haziran 2021 Cuma 16:09
Kayseri'de 9 mahalle, muhtarlık seçimi için pazar günü sandığa gidecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 9 mahallede çeşitli nedenlerle düşen muhtarlıklar için pazar günü sandık başına gidilecek.

Kentte, 6 Haziran Pazar günü muhtarlık görevi sırasında vefat eden, görevden alınan ve istifa eden bölgelerde muhtarlık ve aza seçimi gerçekleştirilecek.

Melikgazi ilçesinde Alparslan ve Gökkent, Hacılar ilçesinde Karpuzsekisi, Pınarbaşı ilçesinde Karahalka, Sarıoğlan ilçesinde Kaleköy, Sarız ilçesinde Karapınar ve Oğlakkaya, Yahyalı ilçesinde Çubukharmanı, Yeşilhisar ilçesinde Gülbayır mahallelerinde seçim yapılacak.

Alparslan Mahallesi'nde 17 bin 917 seçmen 58 sandıkta, Gökkent Mahallesi'nde 4 bin 653 seçmen 15 sandıkta, Karpuzsekisi Mahallesi'nde 583 seçmen 2 sandıkta oy kullanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.