Kayseri'de annelerinin terk ettiği kedilere belediye sahip çıktı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde annelerinin terk ettiği 3 yavru kediye belediye ekipleri sahip çıktı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yerköy Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Derin, Yahyalı Belediye Başkanı Esat...

14 Haziran 2021 Pazartesi 16:54
Kayseri'de annelerinin terk ettiği kedilere belediye sahip çıktı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde annelerinin terk ettiği 3 yavru kediye belediye ekipleri sahip çıktı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yerköy Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Derin, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e ulaşarak bahçesindeki elma kasaları arasında bulunan 3 yavru kedinin anneleri tarafından terk edildiğini iletti.

Öztürk'ün talimatı üzerine Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kasaları kaldırarak yavru kedilere ulaştı.

Veteriner tarafından kontrol edilen kediler, şırınga yardımıyla sütle beslenerek gözetim altına alındı.

Kedilere ulaşılmasına sevinen ve veteriner ekiplerine teşekkür eden Mustafa Derin, "Sizlerin sayesinde yavruları kurtardık. Kedilere ulaşınca evladıma kavuşmuş gibi mutlu oldum. Hayvana merhamet etmek bambaşka bir şey." ifadelerini kullandı.

Başkan Öztürk de evcil ve sokak hayvanlarına her zaman sahip çıktıklarını, gerekli gıda ve tedavi desteği verdiklerini belirtti.




Anahtar Kelimeler:
KediKayseriYahyalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.