Kayseri'de bağ evleri ve yazlıklardan kiralık araçlarla hırsızlık yapan zanlılar yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bağ evleri ve yazlıklardan kiraladıkları araçlarla hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 şüpheli, jandarma tarafından gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kocasinan ilçesinin Barsama ve Güneşli...

29 Nisan 2021 Perşembe 17:09
Kayseri'de bağ evleri ve yazlıklardan kiralık araçlarla hırsızlık yapan zanlılar yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bağ evleri ve yazlıklardan kiraladıkları araçlarla hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 şüpheli, jandarma tarafından gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kocasinan ilçesinin Barsama ve Güneşli mahallerindeki yazlık ve bağ evlerinden televizyon, av tüfeği, matkap, çapa motoru ve bakır leğen gibi malzemelerin çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, yaptıkları incelemede ve araştırmada şüphelilerin kiralık araçlarla gittikleri 6 evden hırsızlık yaptıklarını tespit etti.

Kimlikleri tespit edilen şüpheliler E.K. E.A. ve A.K, operasyonla yakalandı.


Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkKayseriJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.