Kayseri'de bir aracı gasbeden ve kaza yapan 3 sanığa hapis cezası

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişinin otomobilini gasbeden 3 sanığa 9 yıl 2'şer ay hapis cezası verildi.5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuksuz sanıklar İ.K, T.M.Ö. ve A.T.T. ile avukatları hazır...

17 Mayıs 2021 Pazartesi 18:11
Kayseri'de bir aracı gasbeden ve kaza yapan 3 sanığa hapis cezası

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişinin otomobilini gasbeden 3 sanığa 9 yıl 2'şer ay hapis cezası verildi.

5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuksuz sanıklar İ.K, T.M.Ö. ve A.T.T. ile avukatları hazır bulundu. Müşteki E.A. ise duruşmaya katılmadı.

Sanıklardan A.T.T, müşteki E.A'yı darbetmediklerini ve aracı çalmadıklarını savundu.

Sanıklardan T.M.Ö. ise otomobile müşteki ile beraber ve gülerek bindiklerini öne sürdü.

Aracı kullanan ve kaza yapan sanık İ.K. aracı gasbetmediklerini iddia ederek, beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, sanıklar İ.K, T.M.Ö. ve A.T.T'ye, "birden fazla kişi ile birlikte yağma" suçundan ayrı ayrı 9 yıl 2 ay hapis cezası vererek, yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

- Olay

Melikgazi ilçesinde 6 Temmuz 2020'de E.A. arkadaşı ile Akyel Parkı'nda oturduğu esnada, İ.K, T.M.Ö. ve A.T.T. yanına gelerek, gezmek için arabasını istemişti. E.A'nın aracını vermek istememesi üzerine T.M.Ö. tehditle anahtarı almış, kendisini de yanlarına alarak gezdikleri esnada kaza yapmışlardı.

Kaza sonrası E.A'nın şikayeti üzerine 3 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.