Kayseri'de çalıntı oto operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de çalıntı ve hacizli otomobilleri, ağır hasarlı araçların motor ve şasi numaralarını kopyalayarak sahte evrakla satan 3 şüpheli yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği...

27 Ocak 2021 Çarşamba 19:26
Kayseri'de çalıntı oto operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de çalıntı ve hacizli otomobilleri, ağır hasarlı araçların motor ve şasi numaralarını kopyalayarak sahte evrakla satan 3 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kayseri ve çevre illerden çalınan araçlarla ilgili çalışma başlattı.

Şüphelilerin, "change" adını verdikleri yöntemle hasarlı otomobillerin motor ve şasi numaralarını çalıntı ve hacizli araçlara kopyaladıkları, bunları piyasa değerinde sattıkları tespit edildi.

Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Ekipler, operasyonda piyasa değeri toplam 1 milyon 100 bin lira olan 10 araç ele geçirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.