Kayseri'de çeşitli suçlardan 15 zanlı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis ekiplerince, çeşitli suçlardan 15 şüpheli gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı güven timleri, 10 günde halkın yoğun...

11 Ocak 2022 Salı 17:26
Kayseri'de çeşitli suçlardan 15 zanlı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis ekiplerince, çeşitli suçlardan 15 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı güven timleri, 10 günde halkın yoğun olduğu yerlerde çalışma yaptı.

Bu kapsamda ekipler, çeşitli suçlardan aranan 10 kişiyi, üst aramalarında uyuşturucu çıkan 2 şüpheliyi ve 24 fişek ele geçirilen 1 zanlıyı gözaltına aldı.

Ayrıca, hırsızlık yapmaya çalışan 2 zanlı da suçüstü yakalandı.

Öte yandan ekipler, telefonda kendilerini savcı, polis veya asker olarak tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik çalışmalarda bir vatandaşın 81 bin lira dolandırılmasını engelledi.

Ekipler, vatandaşlara, dolandırıcılara karşı bilinçlendiren broşürler dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.