Kayseri'de geleneksel el sanatları festivali düzenlenecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK), 17 şehirden 33 sanat dalının yer alacağı ve 31 sanatçının katılacağı el sanatları festivali düzenleyecek. Belediyeden yapılan yazılı...

28 Temmuz 2022 Perşembe 14:01
Kayseri'de geleneksel el sanatları festivali düzenlenecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK), 17 şehirden 33 sanat dalının yer alacağı ve 31 sanatçının katılacağı el sanatları festivali düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 1-7 Ağustos günleri düzenlenecek "Kayseri Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali", Kayseri Kalesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Festivalde 17 şehirden 33 sanat dalı sergilenecek ve 31 sanatçı katılacak.

Sergiler, söyleşiler ve konserlerin de gerçekleştirileceği festivalde, el sanatları sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.