Kayseri'de internet üzerinden dolandırıcılık yapan kadına hapis cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de internet üzerinden "mutfak şefi" satma bahanesiyle bir kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan kadın, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, müşteki...

21 Nisan 2021 Çarşamba 15:01
Kayseri'de internet üzerinden dolandırıcılık yapan kadına hapis cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de internet üzerinden "mutfak şefi" satma bahanesiyle bir kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan kadın, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, müşteki K.E. ve sanık avukatı hazır bulundu. Tutuksuz sanık E.B. ise duruşmaya katılmadı.

Duruşma savcısı mütalaasında, sanığın, "Bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Mağdur K.E, dolandırılmanın etkisiyle manevi olarak yıprandığını belirterek, "Sanık 250 lira zararımı gidermedi. Şikayetçiyim." dedi.

Mahkeme heyeti, sanık E.B'ye, "Bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.