Kayseri'de işten dönen ev sahibi evindeki hırsızı yakaladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir eve hırsızlık için giren kişi, işten gelen ev sahibi tarafından yakalandı.Tacettin Veli Mahallesi Ortaokul Sokak'ta meydana gelen olayda, işten dönen Ş.A. hırsızlık amacıyla eve giren...

10 Kasım 2020 Salı 20:19
Kayseri'de işten dönen ev sahibi evindeki hırsızı yakaladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir eve hırsızlık için giren kişi, işten gelen ev sahibi tarafından yakalandı.

Tacettin Veli Mahallesi Ortaokul Sokak'ta meydana gelen olayda, işten dönen Ş.A. hırsızlık amacıyla eve giren V.G. ile karşılaştı. V.G. kendisini yakalamaya çalışan ev sahibine direnerek, göz yaşartıcı sprey sıkıp, bıçak çekti. Kaçmaya çalışan şüpheli, komşuların da yardımıyla yakalandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerine teslim edilen V.G. emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Zanlının çeşitli suçlardan arama kaydının bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.