Kayseri'de jandarma öğrencilere internet üzerinden trafik eğitimi verdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de jandarma ekipleri, ilkokul öğrencilerine internet üzerinden trafik eğitimi verdi. İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, 33 okulda eğitim gören 1201 ilkokul öğrencisiyle Eğitim Bilişim Ağı ( EBA) ve "Zoom"...

24 Aralık 2020 Perşembe 12:55
Kayseri'de jandarma öğrencilere internet üzerinden trafik eğitimi verdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de jandarma ekipleri, ilkokul öğrencilerine internet üzerinden trafik eğitimi verdi.

İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, 33 okulda eğitim gören 1201 ilkokul öğrencisiyle Eğitim Bilişim Ağı ( EBA) ve "Zoom" uygulaması üzerinden buluştu.

Ekipler, trafik kuralları, işaret levhalarının tanıtımı, yaya geçidi ve okul servisleri gibi konular hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Öğrencilere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini de anlatan jandarma, sosyal mesafe, maske kullanımı ve sokağa çıkma kısıtlamaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Jandarmanın gerçekleştirdiği online eğitimlerin 2021 yılında da devam edeceği öğrenildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.