Kayseri'de jandarma tarafından bulunan yaralı kızıl şahin tedaviye alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de devriye görevindeki jandarma ekiplerince bulunan yaralı kızıl şahin, tedavisinin ardında doğaya salınacak.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı...

22 Nisan 2021 Perşembe 15:01
Kayseri'de jandarma tarafından bulunan yaralı kızıl şahin tedaviye alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de devriye görevindeki jandarma ekiplerince bulunan yaralı kızıl şahin, tedavisinin ardında doğaya salınacak.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ile Talas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, devriye görevindeyken Sosun Mahallesi yakınlarında sol kanadı kırık olduğu için uçamayan kızıl şahin buldu.

Yaralı kızıl şahin gerekli tedavi ve rehabilitasyonunun yapılması için Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yetkililerine teslim edildi.

Kızıl şahin, tedavisinin ardından doğal yaşam alanına bırakılacak.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.