Kayseri'de kar ve tipi nedeniyle kapanan mahalle yolları ulaşıma açıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle kapanan 94 mahalle yolunu ulaşıma açtı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince yoğun...

18 Mart 2021 Perşembe 10:01
Kayseri'de kar ve tipi nedeniyle kapanan mahalle yolları ulaşıma açıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle kapanan 94 mahalle yolunu ulaşıma açtı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle kapanan Akkışla'da 7, Bünyan'da 19, Develi'de 5, Felahiye'de 7, Kocasinan'da 18, Özvatan'da 4, Pınarbaşı'da 14, Sarıoğlan'da 5 ve Sarız'da 15 olmak üzere toplam 94 mahalle yolu trafiğe açıldı.

Kentteki 7 noktada, toplam 125 araç ve 273 personel çift vardiya halinde çalışmalarda görev alıyor.

Ayrıca, bu yıl karla mücadele kapsamında 28 bin 304 kilometrelik yol ağında 1769 mahalle yolu ulaşıma açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.