Kayseri'de kesinleşmiş 30 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, hakkında kesinleşmiş 30 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, haklarında çeşitli...

18 Aralık 2021 Cumartesi 17:54
Kayseri'de kesinleşmiş 30 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, hakkında kesinleşmiş 30 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, haklarında çeşitli suçlardan yakalama emri bulunan hükümlü ve şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda kent merkezindeki çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, "başkasına ait banka veya kredi kartının kullanılması suretiyle yarar sağlama, bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık ve dolandırıcılık" suçlarından Kayseri, Aydın, Muş, Malatya, Yalova, Edirne, İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Düzce'de karıştığı olaylardan dolayı 21 yakalama emriyle aranan ve hakkında 30 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan M.A.T. gözaltına alındı.

Ayrıca, operasyonda hakkında hırsızlık suçundan 5 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.T. ve 3 yıl 1 ay 15 kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.T. ile "cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.A. ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 3 yıl 7 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olan Ü.B. de yakalandı.

Firari hükümlüler, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.