Kayseri'de kız arkadaşını bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde mezarlıkta tartıştığı kız arkadaşını boğazından bıçakla yaralayan çocuk zanlı tutuklandı.Germir Mezarlığı'nda kız arkadaşı G.O'yu (15) boğazından, kendisini de bacağından...

24 Mayıs 2022 Salı 14:55
Kayseri'de kız arkadaşını bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde mezarlıkta tartıştığı kız arkadaşını boğazından bıçakla yaralayan çocuk zanlı tutuklandı.

Germir Mezarlığı'nda kız arkadaşı G.O'yu (15) boğazından, kendisini de bacağından bıçakla yaralayan B.A. (15) Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

G.O'nun hastanedeki tedavisi sürüyor.

Melikgazi ilçesinde, 20 Mayıs'ta, bir kişi, mezarlıkta tartıştığı kız arkadaşını boğazından, kendisini de bacağından bıçakla yaralamıştı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, hastaneye kaldırılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.